NS Weekenddagkaart

Van 19 februari t/m 04 maart 2018 bestelt u bij de Spoordeelwinkel een goedkope NS Weekenddagkaart, waarmee u een hele dag onbeperkt door Nederland kunt reizen met de trein in het weekend. De 2-persoons NS Weekenddagkaart is verkrijgbaar voor € 32 (€ 16 per persoon) en is één van de acht aanbiedingen van de NS Treinpakkers in februari 2018. Voor treinreizen doordeweeks biedt de Superdal Dagkaart voor € 16 een uitkomst.Reist u met meer dan 4 personen? Maak dan gebruik van een NS Groepsticket verkrijgbaar vanaf € 4,93 per enkele reis per persoon.

Na aankoop ontvangt u van de Spoordeelwinkel een NS e-ticket, waarmee u op reis kunt. U selecteert de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces, waarna u de e-tickets per e-mail krijgt toegestuurd. Deze kunt u via de mobiele app of uitgeprint meenemen op reis en dient als geldig vervoersbewijs. Kinderen meenemen? Voor slechts € 2,50 reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar met u mee middels een NS Railrunner. Dagje weg met trein

NS Weekenddagkaart (februari 2018)

Bespaar op uw reiskosten en profiteer van deze NS Weekenddagkaart actie in februari 2018. Zo reist u in februari en maart goedkoop met de trein en wordt een uitje weer betaalbaar.

  • Prijs (2e klas): € 32
  • Verkoopperiode: 19 februari t/m zondag 04 maart 2018
  • Reizen: t/m 31 maart 2018
  • Product: NS Weekenddagkaart
  • Winkel: NS Spoordeelwinkel
  • Geldig: Geldig op één zaterdag of zondag. Niet geldig doordeweeks

Neem de voorwaarden van de aanbieding door, voordat u op een aankoop overgaat. Zo komt u onderweg niet voor verassingen te staan.

Deel deze pagina!

Close