NS e ticket online

De NS E-ticket

De Nederlandse spoorwegen is haar vervoersbewijzen aan het digitaliseren om de verkoop van NS treinkaartjes te vereenvoudigen. De vernieuwde treinkaartjes komen daarom in de twee digitale vormen:

  1. De ov-chipkaart
  2. De E-ticket

Deze twee vormen van vervoersbewijzen werken uitstekend en zijn op afstand te bestellen. Hierdoor is het voor de treinreiziger makkelijker om aan een vervoersbewijs te komen. Hiermee hoopt de NS het openbaar vervoer en vooral het treinverkeer te stimuleren. De drempel om de prijs van een treinkaartje uit te zoeken wordt weggenomen door de digitalisering van dit obstakel. De NS e-ticket is razend populair en nu al een veel gebruikte methode voor het vervoersbewijs. De NS E-ticket is handig en snel, omdat dit vanaf de computer te bestellen is en het makkelijker is om hier specifieke kortingen op af te trekken. Buiten de reguliere NS e-tickets worden deze kaarten veel gebruikt door aanbieders van NS acties. De kortingscodes worden verkregen via het internet of een dagblad, waarna je doorverwezen wordt naar de pagina voor NS E-tickets.

 

De toekomst voor de NS E-tickets in de trein

In de toekomst zullen de E-tickets gekoppeld worden aan een officiële database van de NS, waaruit de conducteurs de informatie kunnen ophalen. Hierdoor kunnen zij vervalste treinkaartjes opsporen en aangeven, zodat fraudeurs kunnen worden aangegeven. De E-tickets zullen de komende periode niet meer veranderen, omdat deze vernieuwing sowieso eerst nog geaccepteerd moet worden door de meeste treinreizigers. De Nederlandse Spoorwegen zal daarom de ontwikkelingen hiermee niet al te snel laten vorderen, zodat de gewenning voor treinreizigers soepel verloopt. Probeer de NS E-tickets online daarom snel, zodat u bij blijft met de ontwikkelingen hiervan.

 

Het vervalsen van de NS E-ticket

De E-tickets van de NS worden geregistreerd in de database van de NS. Deze beschikken over een unieke barcode, waarmee een enkele keer gereisd kan worden. Het vervalsen van het NS E-ticket document is daarom nutteloos, omdat de code altijd uniek en geactiveerd dient te zijn.

 

 

Het activeren van de NS E-ticket

Hieronder staan de stappen voor het activeren van het E-ticket vermeld, deze stappen kunnen worden uitgevoerd op de website van de NS.

  1. Klik op “Ik wil een couponcode invoeren”
  2. Voer de code van de kassabon in
  3. Vul de reisdatum en uw persoonlijke gegevens in
  4. Print het e-ticket

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *