NS Boekenweekgeschenk 2015

Het boekenweekgeschenk zal ook in 2015 weer als vervoersbewijs dienen. Op zondag 15 maart 2015 is het mogelijk om van deze jaarlijkse actie gebruik te maken. Het boekenweekgeschenk dient dan als volwaardige NS dagkaart, waarmee in alle binnenlandse treinen kan worden gereisd. Naast de NS doen ook vervoerders als Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia mee aan de treinkaartjes actie.

Boekenweekgeschenk 2015

Dit jaar is het boek ‘De zomer hou je ook niet tegen’ van Dimitri Verhulst verkozen en krijgt u deze cadeau bij besteding van € 12,50 in één van de boekwinkels in Nederland. Wij raden u dan ook aan om dit te doen, want voor slechts  12,50 koopt u dus al een volwaardige NS dagkaart. Daarnaast raden wij u aan om uw treinreis van tevoren goed te plannen, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Er zijn op zondag 15 maart 2015 namelijk een aantal werkzaamheden aan het spoor, waardoor u dit beter van tevoren kunt omzeilen.

Komt u langs OV Poortjes?

Op stations zonder gesloten OV poortjes mag u gewoon doorlopen en kunt u vrij instappen. Wanneer u op een treinstation met gesloten OV-poortjes aankomt zou de barcode op de achterkant van het boek moeten fungeren als toegangscode. Deze kunt u voor de barcode scanner houden van de poortjes, waarna u door kunt lopen.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *