Korting op treinkaartjes in 2015

Wilt u in 2015 nog profiteren van korting op treinkaartjes? Wees er dan snel bij, want er zijn nog 3 treinkaartjes acties lopende! Natuurlijk kunt u ook in 2016 weer op ons rekenen en brengen wij u graag op de hoogte van de laatste acties/aanbiedingen. Help ons ook in 2016 weer met het verspreiden van de kortingsacties via Social Media en Like ons op Facebook!

Treinkaartje

NS Tienertoer

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud? Dan is het mogelijk om voor slechts € 33,- 3 dagen onbeperkt te reizen met de trein in de periode van 19 december t/m 03 januari 2016. Profiteren van deze aanbieding? Wees er dan snel bij, want de tienertoer is een ontzettend populaire aanbieding.

NS Delifrance dagkaart

De dagkaart actie van Delifrance is tot 03 januari 2016 verkrijgbaar en te gebruiken tot 31 januari. Voor € 21,- ontvangt u een NS dagkaart + lunch voucher die u kunt inleveren in ruil voor een koffie/thee + Franse hapjes. Op deze manier kunt u een hele dag onbeperkt reizen en even uitrusten bij een Delifrance vestiging.

NS Wintersale

Een goedkoop treinkaartje naar het buitenland nodig? Dan is dit uw kans! Tijdens de NS Wintersale zijn de populairste Europese bestemmingen voor een betaalbaar tarief verkrijgbaar. Tickets naar Antwerpen, Brussel, Düsseldorf, Berlijn, Parijs, Londen en Lille zijn verkrijgbaar voor minimale prijzen.