Hamburg: Waar urban cool en maritieme charme elkaar ontmoeten

Vergeet Parijs, Barcelona of Rome. Dit jaar ontdek je Hamburg, de Duitse stad waar urban cool en maritieme charme elkaar ontmoeten. En met de trein reis je er niet alleen duurzaam, maar ook nog eens relaxed naartoe. Geen gestress op het vliegveld, gewoon achterover leunen en genieten van het uitzicht.

Trein naar Hamburg

Waarom Hamburg jouw volgende citytrip wordt

  • Hip & happening: Hamburg is een broedplaats voor creativiteit. Van street art in de Sternschanze tot underground clubs op de Reeperbahn, deze stad bruist van de energie.
  • Water, water, water: Vergeet Venetië. Hamburg is doorsneden met kanalen, rivieren en meren. Huur een kajak, vaar mee met een rondvaart of relax aan de oevers van de Alster.
  • Architectonisch hoogstandje: De Elbphilharmonie is niet zomaar een concertgebouw, het is een architectonisch meesterwerk dat je gezien móet hebben. En het uitzicht vanaf de Plaza is adembenemend.
  • Foodie paradise: Hamburg is een paradijs voor foodies. Van verse vis op de Fischmarkt tot Michelin-sterrenrestaurants, hier vind je voor ieder wat wils.
  • Geschiedenis met een rauw randje: De Speicherstadt, een UNESCO Werelderfgoed, neemt je mee terug in de tijd. Maar vergeet niet een bezoek te brengen aan de Reeperbahn, het beruchte uitgaansgebied met een rijke (en soms schokkende) geschiedenis.

Praktisch & duurzaam

De trein naar Hamburg is niet alleen relaxed, maar ook nog eens duurzaam naar Hamburg. En met de Hamburg CARD heb je gratis toegang tot het openbaar vervoer én korting op talloze attracties.

Treinreizen naar Hamburg

Klaar voor een onverwachte citytrip?

Hamburg is de stad die je niet zag aankomen, maar die je hart zal veroveren. Boek die treinreis naar Duitsland en ontdek de verrassende kanten van deze bruisende havenstad.