Dal Voordeel abonnement voor € 29

Verwacht u komend jaar minimaal 3 keer met de trein te reizen in de daluren en/of het weekend? Dan is deze aanbieding zeker iets voor u! In april 2018 bestelt u het Dal Voordeel abonnement voor € 29 i.p.v € 50, waarmee u een heel jaar lang met 40% korting kunt reizen. Het abonnement heeft u vaak al binnen enkele treinreizen terugverdiend, waarna u alleen nog maar bespaart op uw reiskosten.

Het Dal Voordeel abonnement kost slechts € 29 en is vaak al binnen 3 retour reizen terugverdiend. Daarnaast genieten 3 medepassagiers van 40% samenreiskorting en kunt u gratis tot maximaal 3 Kids Vrij abonnementen aanvragen, zodat kinderen gratis met u meereizen.

Korting op het Dal Voordeel Abonnement

Het Dal Voordeel abonnement is in april 2018 met korting te bestellen via de onderstaande link. Na bestelling ontvangt u binnen een week een gratis persoonlijke OV Chipkaart toegestuurd met daarop het Dal Voordeel abonnement. Heeft u al een persoonlijke OV Chipkaart? Dan ontvangt u het reisproduct binnen één werkdag.

  • Prijs: € 29
  • Verkoop: t/m 27 mei 2018

Kinderen gratis mee!

Er mogen in totaal 3 Kids Vrij abonnementen gratis worden aangevraagd voor kinderen t/m 12 jaar oud.

40% korting in de daluren!

U reist met 40% korting in de daluren. Dat betekent dat u van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur tot 16:00 uur en van 18:30 uur tot 06:00 uur profiteert van de korting op uw treintickets. In het weekend en op feestdagen de hele dag!

Maximaal 3 medereizigers

Met dit reisproduct mag u maximaal 3 medepassagiers hebben die ook profiteren van de korting. Zij dienen hiervoor wel Samenreiskorting op hun chipkaart te laden, voordat ze inchecken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *