Bakker Bart dagkaart + lunch

Heeft u nog een treinkaartjes actie nodig in januari 2016? Dan is de actie van Bakker Bart ideaal, want hierbij ontvangt u een NS dagkaart die de hele dag geldig is vanaf 09:00 uur zonder restricties. Daarbij kunt u even ontspannen bij een Bakker Bart vestiging onder het genot van een warm kaasbroodje en een frisdrank naar keuze. De tickets zijn tot 31 januari 2016 te koop bij de Spoordeelwinkel en tot 29 februari 2016 geldig.

Inspiratie nodig voor een treinuitje? Bezoek een pretpark, dierentuin, een andere stad of familie aan de andere kant van het land! Met deze dagkaart aanbieding kan het allemaal, aangezien u een vast bedrag betaald en onbeperkt kunt reizen. Daarbij bent u niet gebonden aan de daluren of andere restricties, dus profiteer direct!

Bakker Bart trein aanbieding samengevat

Hieronder vindt u in het kort de algemene informatie van de Treinkaartjes- dagkaart actie van Bakker Bart. Wij raden u aan om altijd nog even de algemene voorwaarden door te nemen, voordat u op een aankoop overgaat. Op deze manier gaat u goed voorbereid op reis en komt u niet voor verassingen te staan.

  • Kosten: € 19;
  • Verkoopperiode: t/m 31 januari 2016;
  • Reisperiode: t/m 29 februari 2016;
  • Geldig in treinen van verschillende vervoerders;
  • Lunch bestaande uit een warm kaasbroodje + frisdrank naar keuze.

Deel dit artikel via Facebook!