AH zomer actie

Er is op het huidige moment een AH zomer actie lopend. Hiermee is het mogelijk om een NS dagkaart voor slechts € 17,- te kopen. De dagkaart is normaal gesproken voor € 50,80 verkrijgbaar en is nu dus met ruim 70% korting te koop bij de filialen van Albert Heijn. Heeft u er al één gekocht? De AH dagkaart actie loopt nog tot 27 juli 2014. Wees er snel bij, want de treinkaartjes actie van Albert Heijn gaat meestal uitverkocht.

De AH dagkaart geld als een volwaardige NS dagkaart en heeft daarmee weinig beperkingen. Toch raden wij u altijd aan om de actie voorwaarden goed door te nemen, zodat u ervan op de hoogte bent.

Een AH dagkaart voor slechts € 17,- in de periode van 14 juli tot en met 27 juli.

Maak een uitstapje deze zomervakantie!

De dagkaart van Albert Heijn is natuurlijk ideaal voor uitstapjes. Zo kunt u een dagje naar het strand, walibi, de efteling of iets cultureels als Volendam. Natuurlijk zijn ook grote steden als Amsterdam en Rotterdam populair onder de gebruikers van de AH dagkaart, want een dagretour in Nederland is nou eenmaal erg duur.

Wij streven al een aantal jaar naar het verlagen van de tarieven in het Openbaar Vervoer, omdat het momenteel niet betaalbaar is voor iedereen. Dit zou het natuurlijk wel moeten zijn en daarom publiceren wij de trein acties regelmatig, zodat elke Nederalndse treinreiziger ervan op de hoogte kan zijn. Help jij ons mee? Like ons dan op Facebook en deel onze berichten, zodat ook uw vrienden en familie ervan op de hoogte zijn!