2012 Kortingsactie van de Thalys

Treinreis aanbieder Thalys is sinds 6 november 2012 een kortingsactie begonnen voor internationale treinreizen. Het gaat hierbij om de treinreis naar Antwerpen, Brussel en Parijs.

Treinreis naar Antwerpen, Brussel of Parijs

De kortingsactie van de Thalys wordt gehouden om het buitenlandse treinverkeer te stimuleren. Het is daarom enkel mogelijk om voor een bepaalde reisperiode te boeken. Met de actie is het mogelijk om al vanaf 25,- euro naar Antwerpen en Brussel te reizen en al voor 29,- euro naar Parijs. Het gaat hierbij om een enkele rit, waarbij u in bepaalde periode dient te boeken en te reizen.

  • De boekingsperiode loopt van 6 november 2012 tot en met 3 december 2012.
  • De reisperiode loopt van 3 januari 2013 tot en met 2 maart 2013.

Het hele jaar door is het mogelijk om voor een bedrag van 51,60 naar Brussel te reizen met de InterCity Brussel, maar hierbij wordt er op een groot aantal andere stations gestopt. De treinreis naar Brussel duurt daarom ongeveer 2 uur en 54 minuten. Met de Thalys daarentegen is dit nog maar 1 uur en 54 minuten, omdat deze veel minder vaak stopt tussendoor. Samengevat reist u voordelig in één van werelds meest comfortabele en snelste trein en bent u binnen enkele ogenblikken op uw favoriete bestemming. Boeken kan direct via onze website door op de onderstaande link te klikken.

Gebruik maken van deze actie!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *