Treinreis naar Geneve

Wilt u met de trein naar Geneve? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Geneve zijn al verkrijgbaar voor € 49,- via onze website, waarna u per ICE International of de OBB Nightjet (nachttrein) naar deze waanzinnige Zwitserse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Geneve scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 8 uur en 10 minuten afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Geneve maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Geneve. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Reistijd per trein naar Geneve

Met een topsnelheid van boven de 200 kilometer per uur en een reistijd van 8 uur en 10 minuten reist u per trein naar Geneve en komt u uitgerust/ontspannen aan op uw bestemming. Dagelijks vertrekken er 6 treinen richting Geneve vanuit Amsterdam Centraal. Hierbij kunt u kiezen tussen de ICE International en de CityNight Line (nachttrein) naar Geneve.

Online uw treinticket naar Geneve boeken? Dan betaalt u geen boekingskosten!

Treintickets naar Geneve

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Geneve. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Geneve

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Geneve.

  • St. Pierre Kathedraal
  • Place du Bourg du Four
  • Fontein van Genève (Jet d’Eau)
  • Maison Tavel
  • Parc des Bastions
  • Jardin Anglais
  • Palais des Nations
  • MAMCO
  • Patek Philippe Museum

Korting op treinreis naar Geneve

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Geneve te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Geneve verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Geneve om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Hotel in Geneve

Binnenkort per trein naar Geneve en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Geneve via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Zwitserland

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *