Trein naar Bern

Wilt u met de trein naar Bern? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Bern zijn al verkrijgbaar voor € 85,- via onze website, waarna u per ICE International of de OBB Nightjet (nachttrein) naar deze waanzinnige Zwitserse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Bern scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 8 uur en 30 minuten afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Bern maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Bern. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Reistijd per trein naar Bern

Met een topsnelheid van boven de 200 kilometer per uur en een reistijd van 8 uur en 30 minuten reist u per trein naar Bern en komt u uitgerust/ontspannen aan op uw bestemming. Dagelijks vertrekken er 6 treinen richting Bern vanuit Amsterdam Centraal. Hierbij kunt u kiezen tussen de ICE International en de CityNight Line (nachttrein) naar Bern.

Online uw treinticket naar Bern boeken? Dan betaalt u geen boekingskosten!

Treintickets naar Bern

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Bern. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Bern

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Bern.

  • Berenpark
  • Bundeshaus
  • Art of Scent
  • Arcaden
  • Käfigturm
  • Historisch Museum van Bern
  • Universiteit van Bern

Korting op treinreis naar Bern

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Bern te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Bern verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Bern om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Bern

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Bern of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Bern plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.

Hotel in Bern

Binnenkort per trein naar Bern en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Bern via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Zwitserland

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *