Treinreis naar Rijsel

Trein naar Rijsel

Voor informatie en een indicatie van de verschillende treinreis bestemmingen kunt u altijd op deze website terecht. De website is bedoeld om de Nederlandse treinreiziger voor zowel nationaal als internationaal vervoer te informeren. Daarnaast zijn er in samenwerking met NS International een aantal van de populairste bestemmingen geselecteerd waar wij u natuurlijk graag naar doorverwijzen. Het volgende artikel zal de onderstaande onderwerpen bevatten:

  • De treinreis naar Rijsel
  • Een treinkaartje naar Rijsel kopen of bestellen
  • Het treinennetwerk van Europa
  • Met de trein naar Rijsel

Treinreis naar Rijsel

Een treinreis naar Rijsel is door de meeste treinreiziger als een plezierige aangelegenheid beoordeeld. De korte reistijd en de comfortabele treinwagons op de treinreis naar Rijsel zorgen voor een optimaal reisplezier en genot. Naast het gemak waarmee het mogelijk is om naar Rijsel af te reizen gaat het natuurlijk vooral om de stad zelf. Rijsel kent een geweldige historie en is een geweldige stad om te bezichtigen, daarnaast is Rijsel niet alleen overdag een mooie stad maar kunt u ook van het bruisende uitgaansleven genieten in de nacht.

Internationale treinkaartjes

Treinkaartje naar Rijsel kopen of bestellen

Natuurlijk is het mogelijk om een treinkaartje naar Rijsel te kopen of bestellen via het internet. De online kaart verkoop voor treinkaartjes naar Rijsel is in de afgelopen jaren sterk gestegen doordat mensen steeds meer gebruik maken van het internet en de verkoop van producten tegenwoordig veelal via het internet wordt gedaan. Hieronder hebben wij een link voor u geplaatst waarbij wij in samenwerking met NS International de populairste bestemmingen voor u hebben geselecteerd.

Treinennetwerk van Europa

Europa biedt de Europese treinreiziger een groot netwerk aan treinrails. Hierdoor is het voor veel mensen mogelijk om voor een goedkope prijs een reis naar bijvoorbeeld Rijsel te maken. Het treinennetwerk van Europa is hypermodern en comfortabel. Op sommige stukken van het traject kunnen treinen ruim 300 km/u rijden, waarmee het Europese treinennetwerk tot de modernste treinennetwerken van de wereld behoord.

Trein naar Rijsel

Met de trein naar Rijsel wordt vaak als plezierig ervaren. Een treinreis naar Rijsel heeft vaak een positieve invloed op mensen. Dit omdat is gebleken dat mensen rustiger worden van een treinreis, waarschijnlijk door het gemak en het punt dat u helemaal niks hoeft te doen om op de gewenste bestemming te komen. Een treinreis is vaak veel gemakkelijker dan een vliegvakantie, omdat hier veel meer bij komt kijken en een treinreis in totaal helemaal niet langer hoeft te duren tegenwoordig.

Korting op treinreis naar Rijsel

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Rijsel te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Rijsel verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Rijsel is om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Hotel in Rijsel

Binnenkort per trein naar Rijsel en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Rijsel via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Frankrijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *