Trein naar Nice

Treinreizen naar Nice

Met de trein naar Nice? Boek uw goedkope treinkaartjes naar Nice via onze website vanaf € 87,- en reis met een reistijd van slechts 10:08 uur naar deze geweldige fantastische Franse bestemming. Zo reist u ontspannen, betaalbaar en snel naar deze zonnige Franse bestemming en begint uw vakantie al in de trein! De reis wordt verzorgd door IC Brussel, Thalys en/of TGV, waardoor u de gehele reis geniet van comfortabele stoelen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Trein naar Nice vanaf € 87

De trein naar Nice vertrekt dagelijks vanuit Amsterdam en wordt jaarlijks door duizenden reizigers afgelegd. Voor deze bestemming moet u in sommige gevallen overstappen van de Thalys naar de TGV op station Brussel-Zuid of Parijs. Wij raden echter aan om de overstap te maken via Brussel-Zuid, omdat u bij de overstap in Parijs eerst met het OV naar station Nice moet en dit ten koste gaat van een ontspannen treinreis naar Nice.

Internationale treinkaartjes

Besparing op reiskosten

Met de trein naar Nice bespaart u enorm op de reiskosten, aangezien u geen benzine- en parkeerkosten heeft en geen tolwegen tegenkomt.

Daarbij loopt u geen risico met uw voertuig en hoeft u niet op de weg/route te letten.

Treinticket naar Nice boeken

Met korting naar Nice? Boek uw treintickets naar Nice dan ongeveer 4 maanden van tevoren, zodat u profiteert van vroegboekkorting naar Nice. Op deze manier reist u het goedkoopst per trein naar deze Zuid-Franse bestemming en kunt u optimaal genieten.

Treinreis naar Nice

Bekijk hier de voordelen van de treinreis naar Nice.

TGV Frankrijk

Service aan boord Ontspannen reizen Voldoende beenruimte
Directe verbinding Lage reiskosten Voldoende bagage

Korting op treinreis naar Nice

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Nice te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Nice verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Nice is om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Nice

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Franse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Nice bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Nice plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Nice

Binnenkort per trein naar Nice en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Nice via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Frankrijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *