Trein naar Marseille

Met de trein naar Marseille? Boek uw goedkope treinkaartjes naar Marseille via onze website vanaf € 49,- en reis met een reistijd van slechts 07:28 uur naar deze geweldige fantastische Franse bestemming. Zo reist u ontspannen, betaalbaar en snel naar deze zonnige Franse bestemming en begint uw vakantie al in de trein! De reis wordt verzorgd door IC Brussel, Thalys en/of TGV, waardoor u de gehele reis geniet van comfortabele stoelen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Trein naar Marseille vanaf € 49

De trein naar Marseille vertrekt dagelijks vanuit Amsterdam en wordt jaarlijks door duizenden reizigers afgelegd. Voor deze bestemming moet u in sommige gevallen overstappen van de Thalys naar de TGV op station Brussel-Zuid of Parijs. Wij raden echter aan om de overstap te maken via Brussel-Zuid, omdat u bij de overstap in Parijs eerst met het OV naar station Marseille moet en dit ten koste gaat van een ontspannen treinreis naar Marseille.

Besparing op reiskosten

Met de trein naar Marseille bespaart u enorm op de reiskosten, aangezien u geen benzine- en parkeerkosten heeft en geen tolwegen tegenkomt.

Daarbij loopt u geen risico met uw voertuig en hoeft u niet op de weg/route te letten.

Treinticket naar Marseille boeken

Met korting naar Marseille? Boek uw treintickets naar Marseille dan ongeveer 4 maanden van tevoren, zodat u profiteert van vroegboekkorting naar Marseille. Op deze manier reist u het goedkoopst per trein naar deze Zuid-Franse bestemming en kunt u optimaal genieten.

Treinreis naar Marseille

Bekijk hier de voordelen van de treinreis naar Marseille.

Service aan boord Ontspannen reizen Voldoende beenruimte
Directe verbinding Lage reiskosten Voldoende bagage

Korting op treinreis naar Marseille

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Marseille te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Marseille verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Marseille is om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Marseille

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Franse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Marseille bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Marseille plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Marseille

Binnenkort per trein naar Marseille en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Marseille via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Frankrijk

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *