Trein naar Lille

Met de trein naar Lille? Boek uw goedkope treinkaartjes naar Lille via onze website vanaf € 29,- en reis met een reistijd van slechts 02:36uur naar deze geweldige fantastische Franse bestemming. Zo reist u ontspannen, betaalbaar en snel naar deze zonnige Franse bestemming en begint uw vakantie al in de trein! De reis wordt verzorgd door Thalys, waardoor u de gehele reis geniet van comfortabele stoelen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Trein naar Lille vanaf € 29

De trein naar Lille vertrekt dagelijks vanuit Amsterdam en wordt jaarlijks door duizenden reizigers afgelegd. Voor deze bestemming moet u in sommige gevallen overstappen van de Thalys naar de TGV op station Brussel-Zuid of Parijs. Wij raden echter aan om de overstap te maken via Brussel-Zuid, omdat u bij de overstap in Parijs eerst met het OV naar station Lille moet en dit ten koste gaat van een ontspannen treinreis naar Lille.

Besparing op reiskosten

Met de trein naar Lille bespaart u enorm op de reiskosten, aangezien u geen benzine- en parkeerkosten heeft en geen tolwegen tegenkomt.

Daarbij loopt u geen risico met uw voertuig en hoeft u niet op de weg/route te letten.

Treinticket naar Lille boeken

Met korting naar Lille? Boek uw treintickets naar Lille dan ongeveer 4 maanden van tevoren, zodat u profiteert van vroegboekkorting naar Lille. Op deze manier reist u het goedkoopst per trein naar deze Zuid-Franse bestemming en kunt u optimaal genieten.

Treinreis naar Lille

Bekijk hier de voordelen van de treinreis naar Lille.

Service aan boord Ontspannen reizen Voldoende beenruimte
Gratis WiFI Lage reiskosten Voldoende bagage

Korting op treinreis naar Lille

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Lille te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Lille verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Lille is om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Lille

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Franse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Lille bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Lille plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Lille

Binnenkort per trein naar Lille en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Lille via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Frankrijk

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *