Trein naar Cannes

Trein naar Cannes

Met de trein naar Cannes? Boek uw goedkope treinkaartjes naar Cannes via onze website vanaf € 87,- en reis met een reistijd van slechts 09:36 uur naar deze geweldige fantastische Franse bestemming. Zo reist u ontspannen, betaalbaar en snel naar deze zonnige Franse bestemming en begint uw vakantie al in de trein! De reis wordt verzorgd door IC Brussel, Thalys en/of TGV, waardoor u de gehele reis geniet van comfortabele stoelen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Trein naar Cannes vanaf € 87

De trein naar Cannes vertrekt dagelijks vanuit Amsterdam en wordt jaarlijks door duizenden reizigers afgelegd. Voor deze bestemming moet u in sommige gevallen overstappen van de Thalys naar de TGV op station Brussel-Zuid of Parijs. Wij raden echter aan om de overstap te maken via Brussel-Zuid, omdat u bij de overstap in Parijs eerst met het OV naar station Lyon moet en dit ten koste gaat van een ontspannen treinreis naar Cannes.

Internationale treinkaartjes

Besparing op reiskosten

Met de trein naar Cannes bespaart u enorm op de reiskosten, aangezien u geen benzine- en parkeerkosten heeft en geen tolwegen tegenkomt.

Daarbij loopt u geen risico met uw voertuig en hoeft u niet op de weg/route te letten.

Treinticket naar Cannes boeken

Met korting naar Cannes? Boek uw treintickets naar Cannes dan ongeveer 4 maanden van tevoren, zodat u profiteert van vroegboekkorting naar Cannes. Op deze manier reist u het goedkoopst per trein naar deze Zuid-Franse bestemming en kunt u optimaal genieten.

Treinreis naar Cannes

Bekijk hier de voordelen van de treinreis naar Cannes.

TGV Frankrijk

Service aan boord Ontspannen reizen Voldoende beenruimte
Gratis WiFI Lage reiskosten Voldoende bagage

Korting op treinreis naar Cannes

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Cannes te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Cannes verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Cannes is om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Cannes

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Franse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Cannes bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Cannes plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Cannes

Binnenkort per trein naar Cannes en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Cannes via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Frankrijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *