Trein naar Aix-en-Provence

Treintickets naar Aix en Provence

Met de trein naar Aix-en-Provence? Boek uw goedkope treinkaartjes naar Aix-en-Provence via onze website vanaf € 49,- en reis met een reistijd van slechts 07:21 uur naar deze geweldige fantastische Franse bestemming. Zo reist u ontspannen, betaalbaar en snel naar deze zonnige Franse bestemming en begint uw vakantie al in de trein! De reis wordt verzorgd door IC Brussel, Thalys en/of TGV, waardoor u de gehele reis geniet van comfortabele stoelen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Trein naar Aix-en-Provence vanaf € 49

De trein naar Aix-en-Provence vertrekt dagelijks vanuit Amsterdam en wordt jaarlijks door duizenden reizigers afgelegd. Voor deze bestemming moet u in sommige gevallen overstappen van de Thalys naar de TGV op station Brussel-Zuid of Parijs. Wij raden echter aan om de overstap te maken via Brussel-Zuid, omdat u bij de overstap in Parijs eerst met het OV naar station Lyon moet en dit ten koste gaat van een ontspannen treinreis naar Aix-en-Provence.

Internationale treinkaartjes

Besparing op reiskosten

Met de trein naar Aix-en-Provence bespaart u enorm op de reiskosten, aangezien u geen benzine- en parkeerkosten heeft en geen tolwegen tegenkomt.

Daarbij loopt u geen risico met uw voertuig en hoeft u niet op de weg/route te letten.

Treinticket naar Aix-en-Provence boeken

Met korting naar Aix-en-Provence? Boek uw treintickets naar Aix-en-Provence dan ongeveer 4 maanden van tevoren, zodat u profiteert van vroegboekkorting naar Aix-en-Provence. Op deze manier reist u het goedkoopst per trein naar deze Zuid-Franse bestemming en kunt u optimaal genieten.

Treinreis naar Aix-en-Provence

Bekijk hier de voordelen van de treinreis naar Aix-en-Provence.

TGV Frankrijk

Service aan boord Ontspannen reizen Voldoende beenruimte
Directe verbinding Lage reiskosten Voldoende bagage

Korting op treinreis naar Aix-en-Provence

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Aix-en-Provence te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Aix-en-Provence verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Aix-en-Provence is om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Aix-en-Provence

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Franse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Aix-en-Provence bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Aix-en-Provence plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Aix-en-Provence

Binnenkort per trein naar Aix-en-Provence en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Aix-en-Provence via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Frankrijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *