Trein naar Sauerland

Trein naar Sauerland

Wilt u met de trein naar Sauerland? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Sauerland zijn al verkrijgbaar voor € 19,- via onze website, waarna u per ICE International of InterCity Berlijn naar deze fantastische Duitse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Sauerland scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 05:40 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Sauerland maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Sauerland. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Internationale treinkaartjes

Reistijd per trein naar Sauerland

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Sauerland? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam – Winterberg 5:40 2
Amsterdam – Brilon 5:03 2

Treintickets naar Sauerland

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Sauerland. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Sauerland

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Sauerland.

  • Winterberg
  • Rothaarsteig
  • De Burcht van Altena
  • Fort Fun
  • Wildpark Arnsbergerwald
  • Slot Berleburg
  • Druipsteengrotten Atta-höhle
  • Biggesee Stuwmeer
  • Ertsmijnen in Ramsbeck
  • Altstadt in Soest

Per bus naar Sauerland?

Korting op treinreis naar Sauerland

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Sauerland te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Sauerland verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Sauerland om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Sauerland

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Duitse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Sauerland bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Sauerland plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Sauerland

Binnenkort per trein naar Sauerland en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Sauerland via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Duitsland

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *