Trein naar Keulen

Trein naar Keulen

Wilt u met de trein naar Keulen? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Keulen zijn al verkrijgbaar voor € 19,- via onze website, waarna u per ICE International of InterCity Berlijn naar deze fantastische Duitse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Keulen scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 02:38 minuten afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Keulen maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Keulen. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Internationale treinkaartjes

Reistijd per trein naar Keulen

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Keulen? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam – Keulen 2:38 0
Schiphol – Keulen 2:56 1
Rotterdam- Keulen 3:07 1
Utrecht- Keulen 2:10 0

Treintickets naar Keulen

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Keulen. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Keulen

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Keulen.

  • Dom van Keulen
  • Museum Ludwig
  • Cologne Cable Car
  • Kölner Zoo/Dierentuin
  • Grote Sint Martinuskerk
  • Duftmuseum
  • Lanxess Arena
  • Stadhuis van Keulen
  • Station van Keulen

Per bus naar Keulen?

Goedkoop treinkaartje naar Keulen

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Duitse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Keulen bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Keulen plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Trein Keulen

Hotel in Keulen

Binnenkort per trein naar Keulen en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Keulen via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Duitsland