Trein naar Kaiserslautern

Trein naar Kaiserslautern

Wilt u met de trein naar Kaiserslautern? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Kaiserslautern zijn al verkrijgbaar voor € 64,- via onze website, waarna u per ICE International of InterCity Berlijn naar deze fantastische Duitse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Kaiserslautern scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 05:48 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Kaiserslautern maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Kaiserslautern. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Internationale treinkaartjes

Reistijd per trein naar Kaiserslautern

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Kaiserslautern? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Trein van Amsterdam naar Kaiserslautern 5:56 1
Trein van Schiphol naar Kaiserslautern 5:44 1
Trein van Rotterdam naar Kaiserslautern 5:37 1
Trein van Utrecht naar Kaiserslautern 5:29 1

Treintickets naar Kaiserslautern

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Kaiserslautern. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Kaiserslautern

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Kaiserslautern.

  • Dierentuin van Kaiserslautern
  • Japanse tuinen in Kaiserslautern
  • Fritz Walter stadion
  • Burg Hohenecken

Korting op treinreis naar Kaiserslautern

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Kaiserslautern te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Kaiserslautern verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Kaiserslautern om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Kaiserslautern

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Duitse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Kaiserslautern bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Kaiserslautern plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Kaiserslautern

Binnenkort per trein naar Kaiserslautern en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Kaiserslautern via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Duitsland

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *