Trein naar Hannover

Trein naar Hannover

Wilt u met de trein naar Hannover? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Hannover zijn al verkrijgbaar voor € 29,- via onze website, waarna u per ICE International of InterCity Berlijn naar deze fantastische Duitse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Hannover scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 04:17 minuten afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Hannover maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Hannover. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Internationale treinkaartjes

Reistijd per trein naar Hannover

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Hannover? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam – Hannover 4:17 0
Schiphol – Hannover 4:41 1
Rotterdam – Hannover 4:43 1
Utrecht – Hannover 3:58 1

Treintickets naar Hannover

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Hannover. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Hannover

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Hannover.

  • New Town Hall
  • Maschsee
  • Marktkerk
  • Hardlopen in Eilenriede
  • Sprengel Museum
  • Niedersächsisches LandesMuseum
  • Wilhelm-Busch Museum
  • August Kestner Museum
  • Steinhuder Meer
  • Kronsberg

Goedkoop treinkaartje naar Hannover

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Duitse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Hannover bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Hannover plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Per bus naar Hannover?

Hotel in Hannover

Binnenkort per trein naar Hannover en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Hannover via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Duitsland

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *