Trein naar de Eifel

Trein naar de Eifel

Wilt u met de trein naar de Eifel? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar de Eifel zijn al verkrijgbaar voor € 29,- via onze website, waarna u per ICE International of InterCity Berlijn naar deze fantastische Duitse bestemming kunt reizen. De treinreis naar de Eifel scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 03:53 minuten afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar de Eifel maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar de Eifel. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Internationale treinkaartjes

Reistijd per trein naar de Eifel

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar de Eifel? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam – Euskirchen 3:51 2
Amsterdam – Gerolstein 4:57 2
Amsterdam – Wittlich 4:58 2

Treintickets naar de Eifel

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar de Eifel. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in de Eifel

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in de Eifel.

  • Nationaal park Eifel
  • Burg Satzvey
  • Natuurpark en Geopark Vulkaneifel
  • Historisch Centrum van Trier
  • Cochem
  • Hochwildpark Rheinland
  • Beklim de Hohe Acht
  • Monschau
  • Kasselburg
  • Maria Laach en Laacher See

Per bus naar de Eifel?

Goedkoop treinkaartje naar de Eifel

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Duitse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar de Eifel bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar de Eifel plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in de Eifel

Binnenkort per trein naar de Eifel en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in de Eifel via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Duitsland