Trein naar Bremen

Trein naar Bremen

Wilt u met de trein naar Bremen? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Bremen zijn al verkrijgbaar voor € 29,- via onze website, waarna u per ICE International of InterCity Berlijn naar deze fantastische Duitse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Bremen scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 04:13 minuten binnen afzienbare tijd afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Bremen maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Bremen. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Reistijd per trein naar Bremen

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Bremen? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam – Bremen 4.13 1
Schiphol – Bremen 4.37 2
Rotterdam – Bremen 4.39 2
Utrecht – Bremen 3.54 2

Treintickets naar Bremen

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Bremen. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Bremen

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Bremen.

  • Stadhuis van Bremen
  • Kunsthalle in Bremen
  • St. Petri Dom
  • Schnoor
  • Fallturm
  • Universum Science Center
  • Böttcherstraße
  • Haus der Bürgerschaft
  • Roland
  • Übersee-Museum Bremen

Per bus naar Bremen?

Goedkoop treinkaartje naar Bremen

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Duitse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Bremen bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Bremen plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Bremen

Binnenkort per trein naar Bremen en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Bremen via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Duitsland

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *