Trein naar Aken

Wilt u binnenkort met de trein naar Aken? Boek dan treintickets via onze website en bespaar op uw reiskosten! Voor het laagste tarief boekt u ongeveer 3 maanden van tevoren en reist u per ICE International of InterCity Berlijn comfortabel, snel en voordelig naar deze fantastische Duitse bestemming met een reistijd van slechts 3 uur en 19 minuten. Voor de treinreis naar Aken wordt gebruik gemaakt van de meest moderne treinen van dit moment, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid, comfort en hygiëne. Daarbij is er meer dan voldoende personeel aanwezig om uw (eventuele) vragen te beantwoorden om uw reis zo ontspannen mogelijk te maken. 

Bezienswaardigheden in Aken

  • Dom van Aken
  • Paltskapel
  • Stadhuis van Aken
  • Ponttor
  • Domschatkamer
  • Bronnen van Aken
  • St. Nikolauskirche
  • Krantenmuseum
  • Poppenbrunnen
  • Stadsmuren

Uw vakantie/stedentrip/weekendje weg naar Aken begint al in de trein!

Treinreis naar Aken

De treinreis naar Aken wordt vaak als comfortabel, voordelig en snel bestempeld. U bespaart namelijk op benzine- en parkeerkosten en heeft geen last van file- of parkeerproblemen. Daarnaast kunt u op de vertrektijd aankomen op het perron, instappen en direct vertrekken (ideaal!). De treinreis naar Aken scoort hoog op klanttevredenheid en is al jaren een succesvol traject voor duizenden treinreizigers. Boek uw treinreis naar Aken daarom direct via onze website!

Reistijd naar Aken

Hieronder vindt u een overzicht van de reistijd naar Aken op populaire trajecten, maar er zijn veel meer opstapstations binnen Nederland mogelijk. Zoek daarom treintickets naar Aken via de bovenstaande knoppen en ontdek de prijzen, reistijd en beschikbaarheid voor uw treinreis.

Traject Reistijd Overstappen
Trein van Amsterdam naar Aken 3:19 1
Trein van Schiphol naar Aken 3:06 1
Trein van Rotterdam naar Aken 2:08 1
Trein van Utrecht naar Aken 2:53 1

Korting op treintickets naar Aken

Wilt u korting op treintickets naar Aken? Dan raden wij u aan om regelmatig onze website te bezoeken, ons te Liken op Facebook en uzelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op deze manier kunnen wij u op de hoogte brengen van de laatste trein acties en kunt u hiervan profiteren. Daarbij adviseren wij onze bezoekers altijd om ongeveer 82 tot 90 dagen van tevoren te boeken, zodat u van een minimaal tarief kunt profiteren. Wanneer u eerder dan 82 dagen van tevoren boekt zijn de ‘Earlybird’ tickets mogelijk uitverkocht en is het tarief hoogstwaarschijnlijk hoger geworden.

Goedkoop treinkaartje naar Aken

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Duitse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Aken bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Aken plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Aken

Binnenkort per trein naar Aken en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Aken via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Duitsland

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *