Treinreis naar Kopenhagen

Met de trein naar Kopenhagen? Boek uw goedkope treinkaartjes naar Kopenhagen via onze website vanaf € 97,- en reis met een reistijd van slechts 11 uur naar deze geweldige fantastische Deense bestemming. Zo reist u ontspannen, betaalbaar en snel naar deze zonnige Deense bestemming en begint uw vakantie al in de trein!

De reis wordt verzorgd door ICE International, IC Berlijn en de reguliere InterCity, waardoor u de gehele reis geniet van comfortabele stoelen, voldoende bagageruimte en service aan boord (behalve in de reguliere InterCity voor het laatste deel van de reis). De reguliere InterCity is vergelijkbaar met IC (snel) treinen in Nederland en geeft u de mogelijkheid voor voldoende bagageruimte, comfortabele stoelen, maar beschikt niet over catering aan boord.

Trein naar Kopenhagen vanaf € 97

De trein naar Kopenhagen vertrekt dagelijks vanuit Amsterdam en wordt jaarlijks door duizenden reizigers afgelegd. Voor deze bestemming moet u overstappen van de ICE International of de IC Berlijn naar de reguliere InterCity op station Osnabruck en/of Hamburg. Wij raden aan om een treinreis met zo min mogelijk overstappen te selecteren, waarmee u het reisgemak en plezier verhoogt.

Reistijd naar Kopenhagen

Vertrekstation Reistijd
Trein van Amsterdam CS naar Kopenhagen 11:00
Trein van Schiphol naar Kopenhagen 11:07
Trein van Rotterdam CS naar Kopenhagen 11:32
Trein van Utrecht CS naar Kopenhagen 11:28

Besparing op reiskosten

Met de trein naar Kopenhagen bespaart u enorm op de reiskosten, aangezien u geen benzine- en parkeerkosten heeft en geen tolwegen tegenkomt.Daarbij loopt u geen risico met uw voertuig en hoeft u niet op de weg/route te letten.

Treinticket naar Kopenhagen boeken

Via de onderstaande link boekt u goedkope treintickets naar Kopenhagen. Wanneer u ongeveer 82 tot 90 dagen van tevoren boekt, profiteert u van vroegboekkorting.

Bezienswaardigheden in Kopenhagen

Binnenkort een stedentrip per trein naar Kopenhagen maken? Bezoek de onderstaande bezienswaardigheden tijdens uw verblijf en krijg de juiste impressie van deze mooie Deense stad.

  • Nyhavn (haven van Kopenhagen)
  • Tivoli Pretpark
  • Rosenborg Slot (paleis)
  • Kleine Zeemeermin (bezienswaardigheid, standbeeld)
  • Stadhuis van Kopenhagen
  • Rundetårn (ronde toren van Kopenhagen)
  • Carlsberg Brouwerij

Korting op treintickets naar Kopenhagen?

Boek uw treintickets naar Kopenhagen dan ongeveer 4 maanden van tevoren, zodat u profiteert van vroegboekkorting naar Kopenhagen. Op deze manier reist u het goedkoopst per trein naar deze Deense bestemming en kunt u optimaal genieten.

Treinreizen naar Kopenhagen

Hotel in Kopenhagen

Binnenkort per trein naar Kopenhagen en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Kopenhagen via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button

Voordelen van treinreizen naar Kopenhagen

Bekijk hier de voordelen van de treinreis naar Kopenhagen.

Service aan boord Ontspannen reizen Voldoende beenruimte
Directe verbinding Lage reiskosten Voldoende bagage

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *