Weekend 27/28 augustus geen treinverkeer van en naar Arnhem

Tussen 24 juli t/m 25 september legt ProRail de laatste hand aan onder andere de nieuwe sporen rondom station Arnhem. Daardoor is station Arnhem het komend weekend niet bereikbaar per trein. De treinen naar Arnhem rijden tot aan station Ede, Arnhem Velperpoort en Nijmegen. NS laat bussen rijden van en naar station Arnhem.

Live reportage op Twitter
De werkzaamheden achter de schermen bij NS zijn tijdens het weekend van 27 en 28 augustus zijn live te volgen via Twitter.com/NS_arnhem. NS geeft op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus tussen 8.00 en 20.00 uur live updates van wat er gebeurt op en rond station Arnhem. Buiten het weekend is dit Twitter account ook te volgen voor actuele informatie over gewijzigd treinverkeer rond Arnhem.

Achter de schermen bij NS
Om de treinreizigers van en naar Arnhem zo goed mogelijk te bedienen, zijn er veel mensen bij NS, ProRail en Syntus in touw tijdens het weekend. Voor de treinen richting Arnhem maakt de verkeersleiding van ProRail aanstaand weekend keerpunten in Nijmegen en Ede. De treinen komen uit alle windrichtingen en hebben relaties met talloze treinen in het land. Van Groningen tot Den Bosch. Dit treinverkeer en het busvervoer moeten in goede banen worden geleid. De bijsturingsorganisatie in Utrecht en Arnhem zit daarom klaar om waar nodig bij te sturen. Ook met Syntus zijn goede afspraken gemaakt.

Lees Meer: http://www.ns.nl/over-ns/nieuwscentrum/persberichten/2011/8/weekend-27-28-augustus-geen-treinverkeer-van-en-naar-arnhem.html

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *