Twee medewerkers NS mishandeld

Afgelopen week zijn twee medewerkers van de NS mishandeld bij station Almere Poort. Het zou gaan om een mannelijke passagier uit Den Haag die geen geldig vervoersbewijs bij zich had. Toen de conducteur de man hierop aansprak kreeg hij een klap in zijn gezicht, waarop de man uit Den Haag op de vlucht sloeg via het spoor. De politie heeft nog enige tijd naar de man gezocht, maar kon hem niet vinden.

Het gebeurd nog steeds te vaak dat personeel van de NS wordt aangevallen door passagiers. Vaak gebeurd dit omdat men niet in het bezit is van een geldig vervoersbewijs. Met de sluiting van OV-poortjes op stations hoopt de NS het geweld en zwartrijders te verminderen, maar voorlopig lijkt het nog niet te zijn teruggedrongen.

Trein Geweld

Man werd later toch aangehouden door de politie.

 

Man keerde terug op het station in Almere Poort

Enige tijd later keerde de man terug naar het station waar hij werd aangesproken door een andere medewerkers van de NS. Deze wou hem een boete geven voor ‘spoorlopen’, maar ook hier was de man niet van gediend en gaf ook deze man een klap in het gezicht. Hierop werd direct de politie gealarmeerd die de man vervolgens met veel geweld heeft ingerekend. De man is later meegenomen naar het bureau en de twee medewerkers van de NS hebben aangifte gedaan tegen de man.

{mymaplocation id=254,22,252,23,413 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *