Man duwt conducteur op spoor

Afgelopen week heeft een man de dienstdoende conducteur op het spoor gegooid. Het zou gaan om drie jongens in de trein van Amsterdam naar Haarlem. De conducteur controleerde de passagiers op hun vervoersbewijzen, maar één van de drie jongens had geen geldig vervoersbewijs bij zich. Toen de conducteur hem hierop aansprak ontstond er een hevige discussie, waarbij zijn twee vrienden hem te hulp schoten.

Toen de trein op station Amsterdam Sloterdijk aankwam escaleerde de discussie. Een van de jongens gaf de conducteur een duw, waarop deze op het spoor terecht kwam en een zware hersenschudding en hoofdwonden opliep. Het drietal nam vervolgens de benen en worden momenteel gezocht door de politie. Aangezien er waarschijnlijk geen camera beelden beschikbaar zijn van het voorval is de politie op zoek naar getuige die de daders gezien hebben.

 

Conducteur geduwd

Het slachtoffer is later naar het ziekenhuis gebracht waar hij is geholpen aan zijn verwondingen. Tegen de drie jongens wordt nog aangifte gedaan door de medewerker van de NS. Het incident gebeurde rond 22:00 uur en 22:30 uur op zaterdagavond.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *