Fiets gratis in trein

De fiets moet gratis in de trein kunnen vinden verschillende politieke partijen in Nederland. Volgens de SP, Pvda en het CDA is er genoeg ruimte in de treinen buiten de spitsuren en kan deze benut worden door fietsen gratis in de trein mee te nemen. Op het huidige moment kost het € 6,- om een fiets mee te nemen in de trein, maar dit zal in de toekomst geheel gratis moeten gaan worden. Dit alles is bedacht in het kader om Nederland aantrekkelijker te maken voor wandelaars en fietsers.

Fiets gratis trein

Komende week zullen de drie politieke partijen een plan presenteren, waarin een aantal voorstellen worden gedaan om Nederland aantrekkelijker te maken voor fietsers en wandelaars. Een aantal aandachtspunten hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

  • Fiets gratis in trein
  • Meer OV-fietsen
  • OV-fiets ophalen op het ene station en afleveren op het andere

De bedoeling van het project is om een Nederland uiteindelijk aantrekkelijker te maken voor wandelaars en fietsers en daarmee meer toeristen aan te trekken. Daarbij is het de bedoeling dat de Nederlandse inwoners meedenken aan verbeterpunten, zodat dit project ook daadwerkelijk succesvol wordt.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *