Treinpakkers in mei 2017

In mei nog profiteren van korting op treinkaartjes? Met de NS Treinpakkers reist u goedkoop met de trein en kunt u dit combineren met een uitje, dagje shoppen of activiteit. Zo moet u denken aan een dagje maastricht, Keukenhof of een goedkoop reisproduct als de NS Meereisretour, Superdal Dagkaarten of de gratis 1e klas upgrade.

Dagje weg met de trein

NS Treinpakkers 2017

In 2017 zijn er 16 verschillende treinuitjes en aanbiedingen. De NS Treinpakkers zijn naar geselecteerde postcodegebieden en abonnementhouders gestuurd om te inspireren en het treinverkeer te stimuleren.

Meereisretour

Bestel t/m 28 mei 2017 een NS Meereisretour bij de Spoordeelwinkel en reis samen met iemand mee voor slechts € 2,50. Houdt er rekening mee dat de NS Meereisretour pas vanaf 09:00 uur geldig is (in het weekend de hele dag) en u met iemand mee dient te reizen met een volwaardig vervoersbewijs.

Superdal dagkaarten

Bestel t/m 28 mei 2017 een set van 2 treinkaartjes voor € 19,90. Hiermee reist u vanaf 11:00 uur onbeperkt met de trein voor € 9,95 per persoon in de periode van 01 mei t/m 31 mei 2017. De treinkaartjes zijn onderdeel van de NS Treinpakkers en alleen samen (tegelijkertijd) te gebruiken voor 2 verschillende personen.

Gratis 1e klas upgrade

Wilt u de 1e klas een keer gratis proberen en genieten van extra comfortabele stoelen en ruime zitplaatsen? De gratis 1e klas upgrades zijn per post naar verschillende huishoudens in Nederland gestuurd. Deze kunt u gebruiken in combinatie met een geldig vervoersbewijs, waarbij u de reisdatum op het 1e klas kaartje dient te schrijven, voordat u op reis gaat. U mag dit niet doen, wanneer een conducteur u controleert (dan is het al te laat).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *