Treinkaartjes in oktober 2017

Opzoek naar goedkope treinkaartjes in oktober 2017? Bekijk dan het onderstaande overzicht en profiteer van de lopende aanbiedingen/kortingsacties. Zo zijn er ruim 25 treinuitjes verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel, is het Dal Voordeelabonnement met korting verkrijgbaar, bestelt u een set van 2 losse treinkaartjes bij ActieVanDeDag of VakantieVeilingen en organiseren verschillende winkelketens acties.

Dal Voordeel abonnement met korting

Goedkope treinkaartjes in oktober 2017

Wilt u goedkoop met de trein? Bespaar op uw reiskosten met een treinkaartjes actie en bestel goedkope treinkaartjes via onze website. Deel deze pagina en breng vrienden, familie en collega’s op de hoogte!

25 Spoordeeluitjes

Ook in oktober zijn er weer 25 treinuitjes bij de Spoordeelwinkel verkrijgbaar. Zin om iets leuks te doen in het najaar of de herfstvakantie? Profiteer van deze combideals. Een goedkope NS dagretour + entree voor een evenement, pretpark of dierentuin. Ideaal toch?

Kijk op: Goedkoop-treinkaartje.nl/Treinuitje


NS Dagretour (La Place)

Opzoek naar een goedkope NS Dagretour in oktober 2017? Dan zijn de La Place dagretours ideaal. Het is niet verplicht om de lunch bestaande uit een La Place sandwich tonijnsalade, kruidenroomkaas of beenham en een versgeperste kleine sinaasappelsap te verzilveren, maar dit is wel aan te raden. De treinkaartjes van La Place zijn te bestellen t/m 31 oktober en te gebruiken t/m 30 november 2017. Geldig in treinen van alle Nederlandse vervoerders vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

Meer over: La Place Dagretour


NS Dagretour (Hema)

In oktober 2017 is het mogelijk om een NS Dagretour + Tompouce te bestellen voor € 17,50. Te bestellen t/m 29 oktober en geldig t/m 24 december 2017. Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.


2 Treinkaartjes € 20,50 (oktober 2017)

Tijdelijk bestelt u 2x een enkele reis bij ActieVanDeDag voor € 20,50 (€ 10,25 per enkele reis). De aanbieding is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en maximaal 2 maanden vooruit te verzilveren. De actietickets van deze kortingsactie zijn te gebruiken t/m 30 november 2017 en geldig van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag.

Meer over: Treinkaartjes van ActieVanDeDag


Dal Voordeel abonnement € 29

In oktober en november 2017 bestelt u het Dal Voordeel abonnement voor slechts € 29! Hiermee reist u een heel jaar met 40% korting in de daluren en het weekend. Daarnaast profiteren 3 medepassagiers van 40% samenreiskorting. U heeft het abonnement er vaak al na 3 treinreizen terugverdiend.

Meer over de: Dal Voordeel Actie!

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *