Treinkaartjes acties in oktober 2015

Heeft u nog een treinkaartjes nodig in oktober 2015? Bekijk dan het onderstaande overzicht, want er is weer een hoop op de reiskosten te besparen in het najaar. Combineer een dagkaart actie met een pretpark/dierentuin en knijp er even tussenuit voor een betaalbaar bedrag. Zo is er bijvoorbeeld een NS abonnement in de aanbieding, zijn er goedkope treinkaartjes bij Bakker Bart en verkoopt Kruidvat opnieuw Weekenddagkaarten.

Dal Voordeel voor € 29

Deze aanbieding zorgt het hele jaar voor goedkope treinkaartjes, omdat u met dit reisproduct het hele jaar profiteert van 40% korting voor slechts € 29,- in het eerste jaar. U heeft dit reisproduct er vaak al binnen enkele ritten uit, waarna u het hele jaar geniet van korting. (Must-have voor regelmatige reizigers)

Bestel hem hier!

Kruidvat dagkaart voor € 13,99

Een Kruidvat dagkaart kopen? Hiermee kunt u één dag in het weekend in de periode van 10 oktober t/m 10 januari onbeperkt reizen. De goedkope treinkaartjes zijn tot 18 oktober verkrijgbaar bij de fysieke vestigingen en de webshop van Kruidvat. Kijk op onze Kruidvat-pagina!

Dagkaart + lunch bij Bakker Bart

Tot 31 oktober is het mogelijk om een goedkope dagkaart + lunch bij Bakker Bart te kopen. Deze actie is te koop bij de Spoordeelwinkel, waarna u 2 actiecoupons krijgt toegestuurd. Hiermee kunt u een hele dag onbeperkt met de trein reizen en met de andere voucher is het mogelijk om een gratis appelflap + warme drank op te halen bij een vestiging van Bakker Bart. Wilt u binnenkort eens shoppen in een andere omgeving? Bestel dan samen met uw vriend(in) deze aanbieding en trek eropuit!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *