Treinkaartjes acties in mei 2015

Natuurlijk zijn er weer een aantal treinkaartjes acties lopende in mei 2015. Met de zomer in aantocht is het wellicht de moeite waard om deze even te bekijken, zodat u bij een treinuitje in de vakantie kunt profiteren van een minimaal tarief! Zo is het momenteel mogelijk om bij 3 verschillende aanbieders te profiteren van goedkope treinkaartjes. Heb jij er al één aangeschaft? Met de NS Seizoensretour kunt u er zelfs 3 in één keer kopen voor een ongeëvenaard laag tarief!

Lopende kortingsacties:

  1. La Place dagkaart + lunch voor € 18,-
  2. NS Seizoensretour voor € 33,- (€ 11,- per dagkaart)
  3. Kruidvat Weekenddagkaart voor € 13,99

Trein actie 2015

La Place dagkaart

De goedkope dagkaarten van La Place zijn nog verkrijgbaar tot 31 mei 2015 en komen samen met een gratis lunch bij één van de La Place vestigingen. U ontvangt tegen inlevering van de voucher een sandwich (keuze uit verschillende smaken) en een vers geperste sinaasappelsap. Wilt u er een gezellig dagje op uit trekken? Dan is deze aanbieding waarschijnlijk iets voor u en geniet u tegelijkertijd van een heerlijke lunch!

NS Seizoensretour

De Seizoensretour actie is een aanbieding, waarmee u 3x een goedkope dagretour koopt die u in 3 verschillende periodes van het jaar dient te verzilveren. De periodes zijn vooraf bepaald, waardoor u het hele jaar kunt profiteren van goedkope treinkaartjes, mocht u deze nodig hebben. Het mooie aan deze aanbieding is dat hij zelfs bij gebruik van slechts 2 dagkaarten al voordeliger is dan de meeste dagretours. Ideaal toch?

Kruidvat Weekenddagkaart

De Kruidvat weekenddagkaart is in 2 verschillende varianten verkrijgbaar. Zo is het mogelijk om een NS dagkaart te kopen voor € 13,99, waarmee u een hele dag onbeperkt met de trein kunt. Het is tevens mogelijk om een OV dagkaart te kopen voor € 16,49, waarmee u een hele dag onbeperkt met alle vervoersmiddelen van het Openbaar Vervoer kunt reizen. Hiermee is uw hele reis geregeld en hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Treinkaartjes actie

Met d

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *