Treinkaartjes acties in februari 2015

Ook in februari 2015 zijn er weer 3 treinkaartjes acties verkrijgbaar! Zo is het mogelijk om een Kruidvat dagkaart, NS Seizoensretour en de Valentijnsactie van NS International aan te schaffen voor een voordelige prijs. Wij raden u aan om niet te lang te wachten met het kopen van een NS dagkaart actie, omdat deze vaak razend snel zijn uitverkocht. Hieronder hebben wij de 3 treinkaartjes acties van februari 2015 voor u samengevat.

Kruidvat Dagkaart

De treinkaartjes actie van Kruidvat is vaak na enkele weken uitverkocht en is te koop via de webshop of de fysieke vestigingen. Met deze Kruidvat actie is het mogelijk om een Weekend dagkaart te kopen voor € 13,99, waarmee u in de periode van 07 februari 2015 t/m 24 mei 2015 kunt reizen. De dagkaart actie van Kruidvat is geldig op één zaterdag of zondag.

Kruidvat dagkaart

NS Seizoenskaart actie

Met de NS Seizoenskaart actie is het mogelijk om 3 goedkope treinkaartjes te kopen. Hij is verkrijgbaar voor slechts € 33, waardoor u slechts € 11 per dagretour kwijt bent. De 3 dagretour tickets dienen wel in 3 verschillende periodes te worden ingezet, waardoor u het hele jaar voorzien bent van goedkope treinkaartjes. Gaat u binnenkort weer met de trein of denkt u het komende jaar meerdere voordelige treintickets nodig te hebben? Dan is deze actie zeker iets voor u!

Deze actie bestellen? Klik hier!

Treinkaartjes actie 2015

NS International Valentijnsactie

Met de NS International Valentijnsactie is het mogelijk om voor slechts € 49,- een 2-persoons dagretour naar Antwerpen te boeken. Met deze actie is een romantisch cadeautje slechts enkele klikken verwijderd. Heeft u nog geen cadeau bedacht en lijkt het u leuk om een korte stedentrip te maken? Maak dan gebruik van deze aanbieding, want zo goedkoop zult u het niet snel meer tegenkomen!

{mymaplocation id=6 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *