Treinkaartjes acties in augustus 2015

Natuurlijk zijn er ook weer een aantal treinkaartjes acties in augustus 2015 lopende en deze hebben wij uiteraard op onze website geplaatst. Zo is het mogelijk om goedkoop met de trein naar de Efteling te gaan en zijn er 2 NS dagkaart aanbiedingen verkrijgbaar met ruim 60% korting. Bekijk hieronder de lopende treinkaartjes acties en profiteer voordat het te laat is!

AH dagkaart voor € 17,-

Bij Albert Heijn is het nog tot 23 augustus mogelijk om een NS dagkaart geladen op een wegwerp OV Chipkaart te kopen voor slechts € 17! Dit goedkope treinkaartje is te gebruiken in de periode van 10 augustus 2015 t/m 04 oktober 2015 en is doordeweeks geldig vanaf 09:00 en in het weekend de hele dag.

Meer weten? Klik hier!

AH dagkaart

La Place dagkaart voor € 18,-

Binnenkort met een vriend/vriendin in een andere stad shoppen of op bezoek bij vrienden/familie? Profiteer dan van deze treinkaartjes actie en bestel een goedkope dagkaart + gratis lunch via de Spoordeelwinkel. Hiermee kunt u t/m 23 augustus reizen en ontvangt u een gratis lunch bij een La Place vestiging. Meer weten? Klik hier!

La Place

Entreebewijs + treinreis voor de Efteling voor € 39,-

Bij de Spoordeelwinkel is het tijdelijk mogelijk om een entreebewijs + treinreis voor € 39,- te bestellen. Hiermee is uw uitstapje compleet en hoeft u alleen nog maar de dag te plannen. Uiteraard hebben wij een pagina met reisadvies voor de Efteling toegevoegd aan onze website. Meer over de Efteling vindt u hier!

Treinuitje

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *