Treinkaartjes actie naar Ouwehands Dierenpark

Tot 30 november 2015 is het mogelijk om van de treinkaartjes actie naar Ouwehands Dierenpark te profiteren. Hiermee wordt een treinuitje naar de dierentuin wel heel betaalbaar gemaakt, want voor volwassene is een NS dagretour + entreebewijs slechts € 29,- en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaalt u € 14. Hiermee bespaart u op brandstof- en parkeerkosten en reist u comfortabel en ontspannen.

Park van Sint

Deze actie wordt speciaal georganiseerd in deze periode, omdat Ouwehands Dierenpark op 15, 21, 22, 28 en 29 november wordt omgetoverd in het Park van Sint. Zo wordt het park versiert en kunt u meedoen aan verschillende activiteiten, zoals pepernoten bakken, dansen, een ontmoeting met Sint en Piet, pietentraining en een foto met Amerigo (het paard van Sinterklaas).

Trein naar Ouwehands Dierenpark

Na aankoop ontvangt u een entreebewijs en een unieke code die u dient te activeren. De unieke code kunt u omzetten in een NS dagretour naar station Rhenen, waarna u eenvoudig naar het park kunt lopen.

Er even tussenuit? Profiteer dan van deze actie en combineer een dag vol pietenplezier met het zien van de meest exotische dieren!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *