Treinkaartjes actie met Thalys

Er even tussenuit? Reis per trein goedkoop naar steden als Brussel, Parijs, Lille, Marseille of een andere bestemming van Thalys? Treinreis aanbieder Thalys viert namelijk het 20-jarig bestaan en verkoopt om die reden goedkope treinkaartjes op 20 mei (aanstaande vrijdag)! De tickest zijn € 20,- ongeacht de bestemming. Ook profiteren van deze treinkaartjes actie met Thalys? Er is slechts een beperkte voorraad, dus wees er snel bij. De reisperiode loopt van 20 mei t/m 20 september 2016, waardoor er voldoende keus is en een hotelovernachting is altijd nog bij te boeken. Aarzel daarom niet en boek komende vrijdag direct tickets via onze website!

Let op: Deze treinkaartjes actie van Thalys is enkel geldig op 20 mei 2016!

Treinkaartjes actie van Thalys

Treinkaartjes actie van Thalys in mei 2016!

Thalys is dit jaar 20 geworden en organiseert daarom deze fantastische treinkaartjes actie! Bij de vorige aanbieding van Thalys werd de website overspoeld en lag deze er zelfs een aantal uur uit. Wees er komende vrijdag daarom snel bij en bezoek onze website om vervolgens te profiteren van deze kortingsactie in mei 2016!

Thalys treinkaartjes actie

  • Kosten: € 20 (OP=OP);
  • Verkoopperiode: alleen op 20 mei 2016
  • Reisperiode: 20 mei t/m 20 september 2016;

Zon-Thalys treinkaartjes actie

U kunt ook goedkope treinkaartjes naar zonnige bestemmingen boeken voor slechts € 20! Zo wordt een vakantie in Zuid-Frankrijk wel heel aantrekkelijk/betaalbaar.

  • Kosten: € 20 (OP=OP);
  • Verkoopperiode: alleen op 20 mei 2016
  • Reisperiode: elke zaterdag van 25 juni t/m 27 augustus;

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *