Treinkaartjes actie bij de Hema

Bij de Hema kunt u momenteel weer treinkaartjes kopen! De trein actie van de Hema maakt het mogelijk om voor een prijs van € 17,50 met één volwassene en 2 kinderen een hele dag lang te reizen ongeacht de bestemming. De goedkope dagkaarten zijn verkrijgbaar bij de filialen van de Hema en zijn natuurlijk ook online te bestellen. De actie komt eigenlijk kort na de vorige aanbieding, waarbij het mogelijk was om voor € 20,- een NS dagkaart + lunch te bestellen.

De dagkaart is van 10 november 2014 tot 23 november 2014 verkrijgbaar, maar bij deze actie geldt OP=OP. Met de dagkaart actie kan van 10 november 2014 tot 01 februari 2015 worden gereisd.

 

Hema dagkaart

Bespaar met een Hema dagkaart actie!

Hoe werkt de Hema dagkaart actie?

Benieuwd hoe u de couponcode van de Hema trein actie kunt activeren? Lees dan het onderstaande aandachtig door, zodat het activeren soepel zal verlopen.

  1. Voer de volgende webadres in: NS.nl/e-ticket
  2. Selecteer Ik wil een couponcode invoeren
  3. Voer de unieke couponcode in
  4. Geef aan op welke datum u wilt reizen
  5. Print het e-ticket

U krijgt bij aankoop van de Hema dagkaart 3 couponcodes. Hiervan is er één voor een volwassen reiziger en twee voor kinderen. De couponcodes dient u apart van elkaar te verzilveren/activeren via het bovenstaande stappenplan. Heeft u de voorwaarden van de kortingsactie goed doorgenomen? Wij raden onze bezoekers altijd aan deze aandachtig door te lezen, zodat niemand voor verassingen komt te staan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *