Trein naar Pinkpop

Wilt u met de trein naar Pinkpop? Dat kan natuurlijk en is een hele verstandige keuze, zodat u zich lekker kunt laten gaan, niemand zich hoeft te in houden en u comfortabel en ontspannen kunt reizen. Na een festival is het heerlijk om onderuitgezakt op de banken van de trein neer te ploffen. Daarbij is de reis per trein naar Pinkpop uitstekend geregeld door de organisatie, omdat er vanuit de treinstations direct shuttlebussen klaar staan om de festivalgangers te vervoeren van- en naar het terrein.

Naar Pinkpop? Bekijk eerst of er een treinkaartjes actie lopende is!

Dagje weg met trein

Feest en reis verantwoordelijk!

Openbaar Vervoer naar Pinkpop

Met de trein of het Openbaar Vervoer naar Pinkpop? De NS en Veolia zetten elk jaar weer extra treinen in om alles soepel te laten verlopen. Reis per trein naar station Landgraaf, waarna de pendelbussen al voor u klaarstaan! Koop vooraf uw pendelbustickets, zodat u minder betaalt en direct in de rij kunt staan voor shuttlebussen.

Pinkpopretour kopen

LET OP! Na afloop van het festival worden er geen reguliere tickets meer verkocht op het station. Wij raden daarom aan om de Pinkpopretour te kopen, zodat u in het bezit bent van een vervoersbewijs en van 40% korting geniet op uw treinreis. De tickets zijn online of bij aankomst verkrijgbaar.

Handig om te weten

Reist u met Veolia naar station Landgraaf? Dan moet u normaal gesproken uitchecken op station Heerlen en weer inchecken bij de NS, waarna u kunt doorreizen. Ter behoeve van een soepele/snelle overstap hoeft dit niet voor bezoekers van Pinkpop. U kunt op dit traject gewoon blijven zitten en uitchecken op station Landgraaf!

{mymaplocation id=404 width=100% height=400px zoom=11 type=google }