Trein naar Drievliet

Wilt u met de trein naar pretpark Drievliet? Dan doet u er verstandig aan om uw route goed te plannen. Het familiepark is natuurlijk goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer, maar u moet wel even weten van welke trein en bus u gebruik kunt maken. Familiepark Drievliet bestaat uit 4 verschillende delen voor jong en oud en zorgt al sinds 1951 voor veel plezier in de omgeving van Den Haag. Als u alle parken in Nederland al een keer gezien heeft is dit zeker een familiepark die u gezien moet hebben. Attracties als de Jungle River, Dynamite Express en de Monorail zullen u nog lang bijblijven.

Trein naar Drievliet

Het Openbaar Vervoer maakt treinuitjes mogelijk!

Openbaar Vervoer naar Familiepark Drievliet

Wij raden alle bezoekers die met het Openbaar Vervoer naar Drievliet willen aan om eerst naar Den Haag HollandSpoor (HS) of Den Haag Centraal Station (CS) te reizen. Vanuit deze treinstations vertrekt HTM-lijn 15 die u in één keer afzet bij het park. Op deze manier hoeft u niet over te stappen of moeilijk te doen en kunt u direct beginnen met uw ontspannen dagje. Wij raden aan om gebruik te maken van deze buslijn, omdat u in het park nog genoeg zult moeten lopen.

Wilt u gebruik maken van een treinkaartjes actie in 2015? Dan raden wij u aan om onze website regelmatig te bezoeken, ons te liken op Facebook en uzelf in te schrijven voor de nieuwsbrief!

{mymaplocation id=152,153,154,155 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *