Trein naar de Apenheul

Er even tussenuit? Bezoek de Apenheul per trein en reis naar station Apeldoorn Centraal, waarna u overstapt op busvervoer die u bij de hoofdingang van het park afzet. Op deze manier bespaart u op benzine- en parkeerkosten en heeft u geen last van file- parkeer- of routeproblemen. Wanneer u per trein naar de Apenheul reist begint uw uitstapje al in de trein en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Uw reis wordt immers verzorgd en is helemaal geregeld.

Kijk altijd eerst of er nog goedkope treinkaartjes verkrijgbaar zijn!

Dagje weg met de trein

Openbaar Vervoer naar de Apenheul

Met het Openbaar Vervoer naar de Apenheul is vrij eenvoudig. Het park is uitstekend bereikbaar per trein en bus. Reis per trein naar station Apeldoorn Centraal en stap over op buslijn-2. U stapt vervolgens uit bij bushalte Apenheul, waarna de hoofdingang op loopafstand is en uw uitstapje kan beginnen. Op feest- en vakantiedagen worden er extra bussen ingezet vanaf Apeldoorn Centraal (buslijn 400), waarmee u direct naar het park wordt gebracht.

Tips voor de Apenheul

  • Maak gebruik van de aapvrije tassen en voorkom diefstal door de parkbewoners.
  • Alle apen zijn op een dieet en mogen geen meegebrachte pinda’s, snoep of fruit eten, aangezien zij hier ernstig ziek van kunnen worden.
  • Selfiesticks zijn verboden en kunnen als bedreigend voorwerp worden gezien door de apen.
  • Aai de apen niet, aangezien dit als vijandig kan worden gezien.
  • Eet enkel in de daarvoor bestemde zones.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *