Trein Jongerentoer

Voor jongeren van 12 t/m 18 jaar oud is het t/m 08 januari 2017 mogelijk om de Jongerentoer te bestellen. Dit reisproduct maakt het mogelijk om 3x een hele dag onbeperkt met de trein te reizen voor slechts € 33 in de periode van 01 december t/m 11 januari 2017. Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

Treinkaartje

De NS Jongerentoer (voorheen tienertoer) is ideaal voor de kerstvakantie, zodat jongeren een dagje kunnen shoppen, een avondje naar de bioscoop of op bezoek bij familie. Omgerekend betaalt u slechts € 11,- per weekenddagkaart kwijt en wordt een uitstapje wel heel aantrekkelijk.

Trein Jongerentoer actie

Bezoek je favoriete stad en maak kennis met het Nederlands treinverkeer tegen een aantrekkelijke prijs. De NS jongerentoer wordt 2 keer per jaar georganiseerd om de trein voor jongeren betaalbaar te maken (in de zomer- en kerstvakantie).

  • Kosten: € 33;
  • Verkoopperiode: 01 december t/m 08 januari 2017;
  • Reisperiode: 01 december t/m 11 januari 2017.

Na aankoop worden er 3 vouchercodes toegestuurd die voor de reisdagen dienen te worden verzilverd. Wij raden aan dit op de avond/ochtend voor vertrek te doen, zodat u zeker weten gebruik maakt van de dagkaart.

Deel deze pagina!

Close