Primera OV Dagkaart

Het is weer zover! Vanaf maandag 3 september zijn er weer OV Dagkaarten voor € 19 verkrijgbaar bij Primera. De Primera OV Dagkaart is geldig in de trein, tram, bus en metro in de reisperiode van 3 september t/m 28 oktober 2018. Het reisproduct is geladen op een eenmalige OV Chipkaart, waarmee u overal kunt in- en uitchecken. Te gebruiken van maandag t/m vrijdag in de daluren en in het weekend de hele dag bij alle vervoerders in Nederland.

Binnenkort een dagje weg? Bezoek een pretpark, dierentuin, het strand, een leuke stad of vrienden/familie! Bezoek direct één van de 490 winkels van Primera en koop de OV dagkaarten bij de kassa. Kinderen meenemen in de trein? Voor € 2,50 reist een kind per NS Railrunner met u mee.

Treinkaartjes van Primera

OV Dagkaart van Primera (September 2018)

De Primera OV dagkaart kopen? De tickets zijn verkrijgbaar van 3 t/m 16 september 2018 bij Primera en verkrijgbaar voor € 19.

  • Prijs: € 19
  • Verkoop: maandag 3 september t/m 16 september 2018
  • Reizen: 3 september t/m 28 oktober 2018

Actievoorwaarden

  • Niet te combineren met andere acties/aanbiedingen.
  • Omruilen of geld terug is niet mogelijk.
  • Geldig voor 1 persoon.
  • Geldig in de daluren.
  • Met toeslag geldig in treinen van ICE International en IC Direct.

Veelgestelde Vragen

Hieronder vindt u een aantal van de veelgestelde vragen m.b.t. deze actie.

Wanneer zijn de daluren?

Daluren zijn van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 – 16.00 uur en ná 18.30 uur. In het weekend de hele dag.

Is inchecken verplicht?

Ja, in- en uitchecken met de OV dagkaarten is verplicht. Doet u dit niet of bent u het vergeten? Riskeert u het risico op een boete, omdat u niet reist met een geldig vervoersbewijs.

Kan ik de Primera OV dagkaart direct gebruiken?

Ja, na aankoop zijn de eenmalige OV Chipkaarten direct geldig. U hoeft deze niet te verzilveren of activeren. Zodra u incheckt met de actie OV dagkaarten is uw reisproduct een hele dag geldig en kan deze niet meer op een andere reisdatum worden gebruikt.

Geldig in alle bussen, treinen, trams en metro’s?

De OV dagkaarten zijn geldig in alle treinen, bussen, trams en metro’s in Nederland. Uitzonderingen zijn de Thalys, Nachtbussen, Waterbussen en evenementenvervoer.