NS Weekend Vrij abonnement

De hele maand onbeperkt met de trein reizen? Profiteer dan van de Weekend Vrij aanbieding! Deze treinkaartjes actie is verkrijgbaar t/m 31 augustus en kan uiterlijk 3 maanden voor de ingangsdatum worden besteld. Dit reisproduct is uitermate geschikt voor festivalgangers, strandgangers en treinuitjes. Komende zomervakantie elk weekend onbeperkt met de trein reizen? Profiteer dan van deze goedkope treinkaartjes en organiseer je eigen stedentrip, dagje strand, dagje shoppen en een familie bezoekje.

Dagje weg met de trein

NS Weekend Vrij abonnement is geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Daarbij is dit reisproduct geldig vanaf vrijdag 18:30 uur t/m maandag 04:00 uur en tijdens de actieperiode verkrijgbaar voor € 39,- (2e klas) en € 49,- (1e klas). Het abonnement wordt na 1 maand automatisch opgezegd, dus u zit nergens aan vast.

NS Weekend Vrij actie

Hieronder hebben wij de belangrijkste voorwaarden nogmaals voor u samengevat. Op de betaalpagina krijgt u een overzicht van alle voorwaarden. Wij raden aan om deze goed door te nemen, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

  • Kosten: € 39;
  • Verkoopperiode: t/m 31 augustus 2016;
  • Reisperiode: Ingangsdatum van het abonnement is uiterlijk 3 maanden vooruit.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *