NS kortingskaart

NS kortingskaart

De NS heeft pas haar abonnementen aangepast, waardoor de NS kortingskaart is verdwenen. Deze kaart was razend populair onder treinreizigers die vaak met elkaar in de trein stapten. Met de NS kortingskaart is het mogelijk om met 4 personen met korting te reizen. Het gaat hierbij om 40% korting op het treinkaartje wat en enorm voordeel oplevert, wanneer je met 4 personen reist. Op een bedrag van 100 euro levert dit 40 euro op. Sinds deze trein kortingskaart niet meer de NS kortingskaart heet, is dit zelfde concept verder gegaan onder een andere naam; de NS voordeelurenkaart. Deze NS voordeelurenkaart gaat uit van het zelfde principe, alleen moet geld deze kaart pas vanaf 9 uur in de morgen.

Het NS voordeelurenabonnement heeft u al vanaf 60,- euro en is te verkrijgen via het internet en de helpdesken van de NS op de verschillende treinstations.

 

Voorwaarden voor de trein vooreelurenkaart

  • Tijdens het weekend de hele dag
  • Tijdens de volgende feestdagen de hele dag (dus ook vóór negenen): 25 december 2011 t/m 1 januari 2012, Goede Vrijdag (6-4-2012), 2e Paasdag (9-4-2012), Koninginnedag (30 april), 18 mei 2012 (dag na Hemelvaart) en op 2e Pinksterdag (28-5-2012)
  • In de maanden juli en augustus de hele dag
  • Van maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur ’s morgens

Voordeeluren abonnement en ov-chipkaart

Het is nu ook mogelijk om het voordeeluren abonnement aan een ov-chipkaart te koppelen, zodat u altijd met korting reist wanneer u gebruik maakt van de trein.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *