NS dagretour aanbieding (november 2017)

In november 2017 is er weer een goedkope NS dagretour verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel. Zo bestelt u voor € 19 een NS dagretour voor een bestemming binnen Nederland naar keuze. Zo kunt u er even een dagje tussenuit, shoppen of op bezoek bij vrienden/familie. Daarnaast ontvangt u een gratis voucher Bakker Bart, waarmee u een lunch bestaande uit een hartige snack en warme drank kunt ophalen.

Na aankoop ontvangt u per e-mail van de NS Spoordeelwinkel een unieke code, waarmee u de NS dagretour online kunt verzilveren. De voucher Bakker Bart kunt u uitprinten en inleveren aan de balie bij een vestiging van Bakker Bart. De lunch bestaat uit een warme drank (koffie, thee of cappuccino) + snack (supersaucijs, superfrikandelbroodje, kaascroissant of ham/kaascroissant).

Bakker Bart aanbieding

NS dagretour actie (november 2017)

Profiteren van een treinkaartjes actie in november 2017 en besparen op uw reiskosten? Bestel dan direct deze aanbieding en profiteer t/m 07 januari van korting in de trein.

  • Prijs (2e klas): € 19
  • Prijs (1e klas): € 26
  • Verkoop: t/m 07 januari 2018
  • Reizen: t/m 07 januari 2018

Geen Dagretour ontvangen?

Heeft u geen code/voucher ontvangen? Controleer dan eerst uw ongewenste mail, waarna u contact opneemt met de Spoordeelwinkel.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *