Korting op treinreizen voor ex-studenten

Ben jij een ex-student en komt je studenten ov chipkaart te vervallen? Dan is het mogelijk om bij de NS een gratis voordeelkaart te bestellen, zodat je het komende jaar nog kan genieten van 40% korting op treinreizen in de daluren. Het is tevens mogelijk om andere abonnementen met hoge korting te kopen. Dit wordt gedaan om de overgang van gratis naar betaald reizen te versoepelen en een ex-student niet met hoge reiskosten op te zadelen. Dit geldt ook voor langstudeeerders, want deze aanbieding is geldig voor iedereen die net zijn ov studentenpas heeft opgezegd. Wanneer u na het opzeggen van uw ov studentenkaart binnen 3 maanden een gratis Dal Voordeel abonnement besteld ontvangt u deze gratis. Hierbij dient u de actiecode te gebruiken.

Hoe maak je gebruik van deze actie?

Gebruik op de betaalpagina de volgende actiecode: ‘Exstudent’ direct  aangevuld met de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: Exstudent1234123412341234.
De actiecode is na het beëindigen van het Studentenreisproduct slechts 3 maanden geldig en is eenmalig te gebruiken.

Overige NS Abonnementen met korting

Als ex-student hoef je niet perse het Dalvoordeel abonnement aan te nemen. Het is tevens mogelijk om een ander NS abonnement te bestellen met € 50,- korting. Ideaal toch? Op deze manier bespaar je een hoop geld op een voordelig abonnement (“korting op korting!”).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *