Kaldi treinkaartjes

T/m 31 maart 2017 bestelt u goedkope Kaldi treinkaartjes bij de Spoordeelwinkel. Met de Kaldi treinkaartjes actie bestelt u een dagretour + lunch bij Kaldi. De lunch bestaat uit een Ice Tea, kop koffie of thee (m.u.v. melkvariaties als cappuccino of latte macchiato) en nougat om even bij te komen van de treinreis. Ideaal om te combineren met een dagje strand, bezoek aan familie/vrienden of een dagje shoppen. De Kaldi dagretours + lunch is verkrijgbaar voor € 20 en te gebruiken in de periode t/m 30 april (m.u.v. Koningsdag) op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

Meer aanbiedingen

Kaldi heeft 29 vestigingen in Nederland waar u terecht kunt. Controleer van tevoren of de stad naar keuze beschikt over een vestiging van Kaldi, zodat u de vouchers kunt inwisselen. Tevens raden wij aan om de voorwaarden m.b.t. de actie van tevoren door te nemen om verassingen tijdens uw reis te voorkomen.

Kaldi treinkaartjes

Kaldi treinkaartjes in 2017

Een goedkoop treinkaartje + lunch bij Kaldi bestellen? Met deze actie reist u voordelig naar een stad naar keuze en kunt u even lekker bijkomen van uw reis.

  • Kosten: € 20;
  • Verkoopperiode: t/m 31 maart 2017;
  • Reisperiode: t/m 30 april 2017 (met uitzondering van Koningsdag).