Goedkope treinkaartjes in oktober 2015

Heeft u nog goedkope treinkaartjes in oktober 2015 nodig? Er zijn zeker een aantal aanbiedingen lopende die u goed kunt gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de Kruidvat dagkaart voor € 13,99, het Dal Voordeel abonnement voor € 29,- en de Bakker Bart dagkaart voor € 18. Profiteren van deze goedkope treinkaartjes? Kijk hieronder voor meer informatie.

Kruidvat Weekenddagkaart voor € 13,99

Tot 18 oktober is het mogelijk om een Kruidvat dagkaart te kopen, waarmee u op één zaterdag of zondag binnen de periode van 10 oktober t/m 10 januari 2016 een hele dag onbeperkt kunt reizen. Normaal is een dagkaart verkrijgbaar voor € 51,80, dus u ontvangt ruim 70% korting met deze treinkaartjes actie van Kruidvat.

Meer weten? Klik op de link hieronder:

https://treinkaartjes-actie.nl/ns-korting-acties/ns-kruidvat-dagkaart

Dal Vrij abonnement voor € 29,-

Met het Dal Voordeel abonnement reist u het hele jaar met 40% korting in de trein! Het abonnement is normaal verkrijgbaar voor € 60,- en is nu slechts € 29! U heeft dit abonnement er al binnen enkele ritten uit, waarna u nog een heel jaar profiteert van korting op uw treinreizen. Daarbij kunt u bij aanschaf van deze actie 3x een Kids Vrij abonnement aanvragen, waarmee u 3 kinderen t/m 11 jaar oud gratis kunt laten meereizen. Ideaal toch?

Meer weten? Klik op de link hieronder:

https://treinkaartjes-actie.nl/ns-korting-acties/dal-voordeel-abonnement-voor-29

Dagkaart + Lunch bij Bakker Bart

Tot 31 oktober kunt u een Bakker Bart dagkaart kopen. Hiermee reist u een dag gratis met de trein en kunt u een appelflap + warme drank bij een vestiging van Bakker Bart ophalen. Hiermee kunt u comfortabel reizen en uitrusten onder het genot van een gratis lunch. De actie is verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel voor € 18,- en geldig tot 30 november 2015.