Etos dagkaart actie

Het is van 02 oktober t/m 08 oktober 2017 mogelijk om een 2-persoons Etos Superdaldagkaart te kopen bij een vestiging van Etos. Hiermee kunt u in de periode van 02 oktober t/m 10 december 2017 een dag onbeperkt reizen met de trein. De Etos treinkaartjes zijn de hele week geldig vanaf 11:00 uur in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Daarbij zijn de goedkope treinkaartjes van Etos beperkt verkrijgbaar en niet te koop bij de vestigingen op treinstations.

Etos trein actie

De dagkaarten dienen samen te worden gebruikt.

Treinkaartjes actie van Etos (oktober 2017)

De goedkope treinkaartjes van Etos zijn beperkt verkrijgbaar tot 08 oktober 2017 en vaak razend populair, dus wees er snel bij (OP=OP). Wij raden u dan ook aan om direct naar een vestiging bij u in de buurt te gaan om deze Etos treinkaartjes aan te schaffen. U kunt een hele dag onbeperkt reizen voor € 9,95 per persoon. Ideaal toch?

  • Prijs: € 19,90 (€ 9,95 per Etos treinkaartje)
  • Verkoopperiode: 02 oktober t/m 08 oktober 2017
  • Reisperiode: 02 oktober t/m 10 december 2017
  • Overig: De Etos treinkaartjes dienen samen te worden gebruikt, zijn geladen op een wegwerp OV Chipkaart en geldig vanaf 11:00 uur

Superdagticket

Etos Superdaltickets in 2017

Op de meeste trajecten is een dagretour duurder, waardoor deze Superdaltickets van Etos razend populair zijn onder treinreizigers. Gaat u binnenkort op stap met een vriend/vriendin? Schaf deze tickets dan aan en bespaar aanzienlijk op uw reiskosten of combineer dit met een geweldig treinuitje. Een dagje naar een pretpark, dierentuin of het strand? Met de Etos Superdaltickets komt u altijd op de gewenste bestemming.

Deel deze pagina!

Close